En aktiv hyttedrøm

Amalie Snøløs

Influenser, gründer og programleder. Har nettopp lansert sitt eget beauty merke, Snøløs Beauty. Elsker hytta på fjellet og alle opplevelsene som følger med denne.

For et år siden fullførte Amalie et omfattende hytteprosjekt, og siden den gang har hun vært travelt opptatt med ulike oppgaver. Prosessen har vært utfordrende og krevd en rekke beslutninger for å sikre at hytten ble realisert etter hennes visjon. Naturen og dens mange muligheter var en avgjørende faktor bak byggingen av hytten:

«Vi har bygd hytte på fjellet fordi vi elsker alt som har med det å gjøre, alpint, langrenn, kiting, fjellturer, randone og alt annet! Etter lange dager ute i denne fantastiske naturen elsker jeg å sette meg inn i TV-stua og skru på prosjektoren, tenne lys og koble helt av. En annen ting vi ofte gjør er badstue. Det er så deilig etter en lang dag ute i snøen» forteller Amalie.

Behov og fagkompetanse, en viktig balanse.

For å realisere drømmen om den perfekte hytta har det vært mange valg å gjennomgå, noe som har vært avgjørende for at alle puslespillbitene skulle falle på plass: 

«Det var viktig å se på behovet, vi har stor familie - derfor er mange soverom viktig, men fokus på felles arealer. Det er viktig å forhøre seg med fagkompetente mennesker som kan komme med innspill, spesielt viktig var det for oss som bygget og tegnet hytten selv! Vi fikk mange aha-opplevelser sammen med leverandører. Jeg trodde at jeg skulle ha lyst gulv på hytta, men det ble mest fokus på mørkt!» sier Amalie.

Eik Brown Jasper parkett BOEN

Et valg for livet

Amalie har vært svært opptatt av kvalitet, og ønsket seg et gulv i ekte tre: «For meg er parkett et valg for livet, en kvalitet jeg ikke kan leve uten. Jeg elsker følelsen av tregulv. I dag florerer det muligheter til å velge hva man vil, desto viktigere er det å finne ut hva man liker og hva man setter pris på. Vi var helt sikre på at vi skulle ha parkett på hytta. Jeg er utrolig fornøyd med gulvet!» sier Amalie. 

Amalie gikk for Eik Brown Jasper i Chaletino format i felles arealer og valgte Eik Vivo i andre etasje og på soverom. Dette utgjør en fin balanse hvor det mørke gulvet utgjør hovedbasen, mens man lysner opp soverom og andre etasje som ikke har like mange vinduer som hoved arealet. «Jeg ønsket meg en litt mørk hytte, derfor var det viktig å finne riktig farge på gulvet, det var faktisk noe av det første vi landet. Det gir en dybde og den lune koselige hytte-følelsen man vil ha.» forteller Amalie. 

Eik Brown Jasper Chaletino

Gir en lun og dempet stemning både til hytte og hjem, den kommer også i flere formater. Mer informasjon om produktet finner du her.