Holdbarhet i et naturlig valg

Ellinor

26 år, gift og har to små barn. Utdannet barnehagelærer, arbeider fulltid med Instagramkanalen @ellishjem, som har fokus på interiør, organisering, rengjøring og familieliv.

Ekte materialer

Med et slitt gulv som ikke hadde tålt livet med små barn, drømte Ellinor om et nytt gulv som kunne passe til deres behov. Det var flere elementer som var viktige for henne, men spesielt holdbarhet og kvalitet: «Vi hadde et slitt parkettgulv i stuen, som ikke hadde tålt så bra småbarnsfasen, og vi drømte om et nytt gulv. Da jeg fikk høre om Live Pure lakken til BOEN hørtes det ut som det var midt i blinken for oss.» sier Ellinor. 

Valget falt på Eik Andante med Live pure lakk, som både har gode egenskaper i forhold til slitasje og vedlikehold, men som også besitter mange vakre detaljer som skaper et naturlig interiør. «For meg er det veldig viktig det er autentisk. Gode, ekte materialer hvor man kjenner tekstur og det naturlige - noe som varer og varer i god kvalitet.» forteller Ellinor. 

En perfekt balanse

Ellinors store favoritt for øyeblikket er å blande mørkt og lyst tre i interiøret. Det er dekorativt og skaper en ulik dybde, samtidig som det spiller godt på lag. Når det kommer til hvordan velge gulv i forhold til interiøret har Ellinor er godt tips: «Jeg digger å starte med et «rent canvas» med lys parkett, i en fin balansert tone sammen med behagelige lyse/beige farger på vegger, da er det enkelt å bytte som man ønsker på møbler for å få frem det inntrykket man vil ha.»

Når valget falt på Eik Andante Live Pure hadde også fargen og strukturen en betydning på hvorfor det ble akkurat dette gulvet, «Eik Andante Live Pure Castle Plank har den perfekte balansen mellom varme og kalde toner, samtidig som det tåler søl og teksturen er tydelig. Et veldig lunt, vakkert og tidløst gulv.» sier Ellinor.

Lever opp til forventningene

Med små barn i hjemmet skal gulvet tåle et hverdagslig bruk, og med Live Pure lakken mener Ellinor at hun har fått det hun forventet:

«BOEN er og blir en favoritt fordi gulvet lever opp til den forventningen man har. At et parkettgulv kan beholde teksturen, tåle småbarnslivet med søl takket være Live Pure lakken, og samtidig være så vakkert og autentisk er revolusjonerende.» 

Eik Andante Live Pure

Mer informasjon om produktet finner du her