Nicolai

Hei, jeg heter Nikolai jeg bor i Sør-Norge sammen med min fantastiske lille familie; min kjæreste og min lille datter. Jeg er lege, for tiden allmennlege.

Hvis jeg måtte beskrive min interiørstil, så vil jeg definitivt si at den er minimalistisk, klassisk, elegant og kanskje noe eksklusiv med fine mindre detaljer som krydrer det hele. Ofte gjennom kunst og planter, men en ting som er veldig viktig for meg er nok kunst.

Når BOEN spurte meg til å være med på dette prosjektet, det første som jeg tenkte på var at det måtte reflektere meg, hvem jeg er og hvordan min stil ser ut. Jeg finner inspirasjon mange plasser det meste på Pinterest og Instagram, men også vindusshopping og selvfølgelig hos mine venner som har mange vakre hjem.

Det også veldig viktig for meg med kvalitet og naturlige materialer, at alt henger sammen og blir gjort på riktig måte. Kunst er viktig for meg fordi det gjør en forskjell, og den snakker til deg og den får deg til å føle både gode og dårlige følelser og den kan forandre et rom totalt Hvis du har riktig kunst.

Nicolais styling

Se hvordan Nicolai stylet rommet med gulvet vårt Eik Fresh White

Eik Fresh White