Nicolai

Hej, jag heter Nikolai jag bor I Syd-Norge med min fantastiska lilla familj; min flickvän och min lilla dotter. Jag arbetar som läkare, allmän praktiserande.

Om jag skulle beskriva min inredningsstil, så skulle jag definitivt säga att den är minimalistisk,  klassisk, elegant och kanske något exklusiv med mindre detaljer det sätter lite krydda på det. Ofta genom konst och plantor, men en sak som verkligen är viktig för mig är konst.

När BOEN frågade mig om att göra detta project, det första som jag då kom att tänka på var att det måste reflektera mig, vem jag är och hur min stil ser ut. Jag samlar inspiration från många olika platser det mesta på Pinterest och Instagram, och även fönstershopping och självklart hos många av mina vänner som har vackra hem.

Det är också mycket viktigt för mig med kvailtet och naturliga material, att allt hänger samman och att det är ordentligt gjort. Konst är viktigt för mig för att det gör skillnad, för att den talar till dig och får dig att känna både dåliga och bra känslor, och den kan förändra ett rum totalt om du har rätt konst.

Nicolais styling

Se hur Nicolai stylade rummet med vårt golv Ek Fresh White

Ek Fresh White