"Det är enkelt att arbeta med, så vi kunde snabbt fullfölja golvläggningen"

"Som golvinstallatör behöver jag konsekvent kvalitet"

Friedrich Heuser, chef på Fußboden-Krause

De lägger underlag, golvbelägg och trägolv. Han har arbetat med BOEN produkter de senaste 25 åren, och är otroligt imponerad över leveransen, långvarig kvalitet och det breda urvalet av produkter.

Konsekvent kvalitet

L&T har valt fiskbensmönster från BOEN i hela gallerian. Fiskbensmönstret valdes helt enkelt av smakskäl. De önskade ett naturligt golv som var hållbart och lätt att lägga i deras utställningslokal

Jag tillämpar BOEN till både privata och kommersiella byggprojekt och väljer från ett oerhört varierande produktval. Som golvinstallatör behöver jag konsekvent kvalitet och kan ärligt säga att BOEN produkter är högklassigt och hållfast. Systemets flexibilitet garanterar våra anställda till att arbeta oerhört snabbt och effektivt. I L&T-varuhuset introducerade jag fiskbensmönstret från BOEN. Vi beslöt oss för att limma golvet på grund av den stora golvytan i butiken och för det att bullernivån skulle reduceras betydligt jämfört med ett flytande golv. Ett speciellt flexibelt klister gör att stora ytor kan läggas och 2-lamells konstruktionen av golvet, reducerar rörelser. BOEN golv är lätta att arbeta med, så vi kunde snabbt färdigställa golvläggningen. I ett varuhus måste golvet läggas och behandlas på samma dag så att verksamheten kan fungera som vanligt dagen efter.

Rengöring och underhåll

Våra golv är lätta att hålla rena och vackra som dag ett. Du behöver bara vara medveten om några små saker. Lär dig hur du tar hand om ditt trägolv, det kommer att återbetala dig hela livet.