"Det er enkelt å jobbe med, så vi kunne raskt fullføre gulvleggingen"

"Som gulvlegger trenger jeg konsistent kvalitet"

Friedrich Heuser, daglig leder i Fußboden Krause.

Fußboden Krause legger underlag, gulvbelegg og parkettgulv. Han har jobbet med BOEN- produkter de siste 25 årene, og er utrolig imponert over levering, langvarig kvalitet og det brede utvalget av produkter.

Konsistent kvalitet

Jeg bruker BOEN for både private og kommersielle byggeprosjekter, og velger fra et svært variert produktutvalg. Som gulvlegger trenger jeg konsistent kvalitet, og jeg kan ærlig si at BOEN-produkter er flotte og formstabile. Systemets fleksibilitet sikrer at våre folk jobber svært raskt og effektivt. I L&T-varehuset introduserte jeg fiskebensmønsteret fra BOEN. Vi bestemte oss for å lime ned gulvet på grunn av det store gulvområdet i butikken, og fordi støynivået ville bli betydelig redusert sammenlignet med et flytende gulv. Et spesielt fleksibelt klebemiddel gjør at store områder kan legges, og 2-lags konstruksjonen av gulvet reduserer bevegelse.

BOEN gulv er enkle å jobbe med, så vi kunne ferdigstille gulvleggingen raskt. I et varehus må gulvet legges, og behandles på samme dag slik at butikkdriften kan gå som vanlig dagen etter.

Vask og vedlikehold

Gulvene våre er enkle å rengjøre og holde vakre. Du må bare huske på noen få ting. Lær deg å ta vare på parketten din, og den vil holde seg fin i lang tid.