"På grunn av den oljede overflaten og den naturlige finishen, har gulvet et naturlig utseende og en nøytral tone."

"Når jeg skal velge parkett tenker jeg på bærekraftighet, beskyttelsen av naturlige ressurser og kvaliteten."

Gonzalo Mardones

 Jeg er en chilensk arkitekt, ble utdannet fra Universidad Católica de Chile og kommer fra en familie hvor arkitektur ligger i DNAet vårt. I tillegg til å jobbe som arkitekt, har jeg også forelesninger og veileder mastergradsoppgaver for flere fakulteter i Chile.

Casa Juve

På kontoret utvikler teamet vårt flere ulike prosjekter. Noen av prosjektene har blitt publisert i større arkitekturmagasiner og har også utmerket seg i nasjonale og internasjonale arkitektursamlinger. Dette har gjort oss svært stolte, og ikke minst takknemlige.

Casa Juve, Cachagua, Chile.

Dette prosjektet er veldig spesielt for meg, både fordi det er hjemmet til en god venn, men også på grunn av området. Nærheten til sjøen gav meg inspirasjonen til å utnyttet planløsningen på best mulig måte.

Når man skal velge gulv, er det flere faktorer som spiller inn. Når jeg skal velge parkett tenker jeg på bærekraftighet, beskyttelsen av naturlige ressurser og kvaliteten. Jeg tar også med i betraktningen at gulvet skal være «hovedpersonen» i rommet, og dekorgjenstander må være i samsvar med arkitekturen og miljøet.

Dette er en av grunnene til at jeg valgte et BOEN eikegulv. På grunn av den oljede overflaten og den naturlige finishen, har gulvet et naturlig utseende og en nøytral tone. Dette gikk ton i ton med sanden og fargene til landskapet rundt huset.

BOEN valgte jeg også fordi det er et velkjent merke, for påliteligheten, og på grunn av den fantastiske servicen jeg fikk av Atika for dette prosjektet. Valget garanterer også den standarden som ble satt til kvalitet for dette prosjektet.

Jeg ønsket å skapet et nydelig hus, en flott setting ved sjøen og et sted hvor familien kan slappe av og puste ut.

Vask og vedlikehold

Gulvene våre er enkle å rengjøre og holde vakre. Du må bare huske på noen få ting. Lær deg å ta vare på parketten din, og den vil holde seg fin i lang tid.