"Den nye trend influeres af individualiteten"

"Naturen er min favoritfarve"

Patrick Leung og Joey Ho - partner i Pal Design Group

Patrick Leung og Joey Ho er partnere hos Pal Design Group, et stort arkitektonisk og designfirma i Kina og Hong Kong. De påvirker hinanden, men de deler samme filosofi om inspirerende mennesker. 

Game changers

Jeg har brugt BOEN i alle de år, jeg har været interiørdesigner hos PAL. Vi arbejder med udstillingslokaler, klubhuse og luksuslejligheder, hvor klienterne er på jagt efter det bedste – noget ekstraordinært. Det er et hurtigt voksende marked, eftersom trendene ændrer sig hurtigt, og fordi produkterne er mere tilgængelige internationalt. I vores verdensdel havde vi for år tilbage aldrig set noget lignende som BOENs parketter.

I begyndelsen syntes mine klienter ikke at det var luksuriøst nok, men jeg var overbevist om, at denne avancerede gulvtype var meget nemmere at intallere, renere og mere stabilt end noget andet på markedet. Jeg opfordrede kunderne til at bruge parketgulve, og alt ændrede sig for cirka ti år siden. Nu bruger alle det.

Equal, PAL og jeg, pionererne som introducerede BOEN og parketgulv i denne del af verdenen, er stolte af at kunne sige, at vi bidrog til denne ændring.

Dr. Patrick Leung Grundlægger af Pal Design Group

Jeg har arbejdet med interiørdesign i 27 år. Jeg mener, at trendene indenfor interirørdesign afspejler vores dagligliv. En af de nuværende trends er AI med et nyt skifte for næste generation. Men folk ønsker sig fortsat en mere emotionel sammenhæng med deres livsstil – et udtryk for og en udvidelse af deres individualitet. I alle mine projekter vælger jeg rene, naturlige farver. Jeg elsker, når du kan se den rå tekstur og farverne i materialet. Det naturlige går aldrig af mode. Det samme gælder gulve, hvor materialet skal tale for sig selv og have en naturlig farve, som passer til møbler og andet interiør. Jeg har mange års erfaring med BOEN, men jeg husker fortsat første gang, vi var færdige med en installering, og hvordan jeg virkelig kunne føle det enkle, rå materiale i parketten. BOEN kan med sit naturlige touch gøre en virkelig forskel rummet

Joey Ho Partner i PAL Design Group og formand for Hong Kong Interior Design Association

 

Se vores referencer