"Den nye trenden vil bli inspirert av individualitet"

"Naturen er min favorittfarge"

Patrick Leung og Joey Ho - partnere i Pal Design Group

Patrick Leung og Joey Ho er partnere hos Pal Design Group, et stort arkitekt- og designfirma med nedslagsfelt over hele Hong Kong og Kina. De påvirker hverandre, mens de deler samme filosofi om å inspirere mennesker.

Game changers

Jeg har brukt BOEN de siste 20 - 30 årene jeg har vært interiørdesigner hos PAL. Vi jobber med utstillingslokaler, klubbhus og luksusleiligheter hvor klientene er på jakt etter det beste – noe ekstraordinært. Det er et hurtig voksende marked ettersom trendene er raskt skiftende og internasjonale produkter er mer tilgjengelige. I denne delen av verden hadde vi aldri sett noe lignende som gulvkonstruksjonene fra BOEN.

I begynnelsen fant ikke klientene mine det luksuriøst nok, men jeg var overbevist om at dette avanserte produktet var mye enklere å legge, renere og mer stabilt enn noe annet materiale på markedet. Jeg oppfordret klientene til å bruke parkettgulv, og alt endret seg for ca. ti år siden. Nå bruker alle dette.

Equal, PAL og jeg, pionerene som introduserte BOEN og parkett- gulv til denne delen av verden, er stolte av å kunne si at vi bidro til denne endringen.

Dr. Patrick Leung, gründer av Pal Design Group

Jeg har arbeidet med interiørdesign i 27 år. Jeg mener interiørtrendene speiler hvordan vi lever vårt daglige liv. En av de nåværende trendene er AI, med et nytt skifte for neste generasjon. Men folk ønsker fortsatt noe mer emosjonelt som lar dem komme i kontakt med deres livsstil. Et uttrykk for- og en utvidelse av deres individualitet.

I alle mine prosjekter velger jeg rene, naturlige farger. Jeg elsker når du kan se den rå teksturen og fargene i materialet. Grunnleggende og naturlig går aldri av moten. Det samme gjelder gulv, hvor materialet skal snakke for seg selv og ha en naturlig farge som passer inn sammen med møbler og interiør.

Jeg har mange års erfaring med BOEN, men jeg husker fortsatt første gang vi var ferdig med en installasjon og hvordan jeg virkelig kjente det enkle, rå materialet i parketten. BOEN kan virkelig gjøre en forskjell i rommet på grunn av sin naturlige touch.

Joey Ho, Partner hos Pal Design Group/ Formann for Hong Kong Interiør Design Association.

See our references