"Den nya trenden kommer att inspireras av individualitet"

"Naturen är min favoritfärg"

Patrick Leung och Joey Ho - är partners i Pal Design Group

Patrick Leung och Joey Ho är partners i Pal Design Group, en stor arkitekt- och designfirma med verksamhet över hela Hong Kong och Kina. De påverkar varandra, samtidigt som de delar samma filosofi om att inspirera människor..

Game changers

Jag har använt mig av BOEN de senaste 20-30 åren som jag har varit inredningsdesigner på PAL. Vi arbetar med utställningslokaler, klubbhus och lyxlägenheter där kunderna är på jakt efter bara det bästa – något extraordinärt. Det är en snabbt växande marknad eftersom trenderna skiftar snabbt och internationella produkter är mer tillgängligt. I denna del av världen hade vi aldrig sett några liknande golvkonstruktioner som de från BOEN.

I början tyckte inte mina kunder att det var luxuöst nog, men jag var övertygad om att dessa avancerade produkterna var mycket enklare att installera, renare och mer stabila än något annat material på marknaden. Jag uppmanade kunderna till att installera trägolv och allt ändrade sig för ca. tio år sedan. Nu har alla det.

Equal, PAL och jag, pionjärerna som introducerade BOEN och trägolv till denna del av världen, är stolta av att kunna säga att vi bidrog till denna förändring.

Dr. Patrick Leung Grundare av Pal Design Group

Jag har arbetat med inredningsdesign i 27 år. Jag anser att inredningstrenderna speglar hur vi lever vårt dagliga liv. En av de nuvarande trenderna är Al, med ett nytt skifte för nästa generation. Men folk önskar fortsatt något mer emotionellt som tillåter dem att komma i kontakt med deras livsstil.

Ett uttryck för – och en komplettering av deras individualitet. I alla mina projekt väljer jag rena, naturliga färger. Jag älskar när man kan se den råa texturen och färgerna i materialet. Ursprunglig och naturlig går aldrig ur modet. Det samma gäller golv, där materialet ska prata för sig själv och ha en naturlig färg som stämmer in tillsammans med möbler och interiören.

Jag har många års erfarenhet av BOEN men jag kommer fortfarande ihåg första gången vi var färdiga med en installation och hur jag verkligen kände det enkla, råa materialet i trägolvet. BOEN kan verkligen göra en skillnad i rummet på grund av sin naturliga touch.

Joey Ho Partner hos PAL Design Group/ Representant för Hong Kong Interior Design Association

Se våra referenser