"For mig er det mere lidenskaben end salget, der tæller"

"Vi har den samme stil, men foretrækker forskellige gulve"

Equal Limited

Philip Lau og hans datter Kitty arbejder sammen i familieforetagenet Equal. Firmaet er ledende på markedet for parketgulv og anbefaler BOENs produkter til sine kunder. Med et stort kundegrundlag har de godt kendskab til dagens trends og kundernes præferencer på det asiatiske marked.

En virkeligt dedikeret familie

Vi har arbejdet med parketgulve i flere tiår, og nu er det ofte med børstet overflade og naturlig tekstur. Denne type overflade er tiltalende for vore kunder, fordi den bringer deres hjem nærmere naturen.

Når det handler om farve, er de lyse træsorter virkelig populære blandt vore kunder, og jeg tror, at denne tendens vil fortsætte. Lyse farver danner en hyggelig baggrund for forskellige typer interiørdesign - med et elegant og samtidig enkelt udtryk, som passer godt til så at sige alle møbler og tapeter. Kunderne her er glade for den skandinaviske stil – en luftig og ren baggrund, som tillader dem at eksperimentere med deres egen stil i hjemmet.

En favorit hos kunderne er parket med Live Pure-behandlet overflade. Mærk på den – en fuldstændig naturlig fornemmelse – og det gør den helt enestående på markedet. Folk elsker den dybt børstede overflade, slidstyrken og det at den er så nem at vedligeholde.

Rustikke overflader og naturlig fremtoning er virkelig trendy for øjeblikket. Samtidig øger efterspørgslen af mørke gulvtyper i markedet. Denne stil tilfører interiøret en moderne tone, nærmest et statement som samler rummet.

Nutidens unge familier og førstegangs huskøbere ønsker at skabe deres egen interiørstil med personlig touch, originalitet og udtryk, som definerer dem som personer. De foretrækker rustik charme eller mere urbane koncepter, som tilfører karakter i designet af deres hjem.

Jeg opdagede BOEN på Domotex-messen i 1993. Fordi jeg ønskede at lære mere om BOENs parket, besluttede simpelthen at købe BOEN-gulv til min egen leilighed. Jeg ville have en personlig erfaring, før jeg introducerede BOEN for mine kunder.

Jeg var sikker på, at BOEN i sammenligning med regionale parketproducenter ville være egnet for markedet i Hong Kong.

Livet her er travlt, og kunderne ønsker et enkelt vedligehold af deres gulv. Live Pure og også andre lakkerede overflader, er bedste valg for minimalt vedligehold. Desuden har BOEN et omfattende udvalg af brugervenlige vedligeholds-produkter. Så for øjeblikket er topsælgeren Live Pure med den ultramatte finish og det enkle vedligehold.

For mig er forretningen blevet en lidenskab, og det handler ikke bare om salg. BOEN arbejder for at imødekomme kundernes krav. Løbende investering i forskning og design for at udvikle nuværende og kommende produkter viser, at BOEN virkelig er en pålidelig producent.

For tiden er der hård konkurrence i parketbranchen i Hong Kong, men jeg regner Boen som en af markedslederne. Det asiatiske marked har med stigende levestandard og blomstrende økonomi potentiale for fremtiden. Her bliver der rum for persolige valg.

"BOEN er for mig at se en af markedslederne"

Equal Ltd blev grundlagt i 1992 af Philip Lau, som har årtiers erfaring indenfor byggesektoren i Hong Kong. På en messe i München i 1993 blev han opmærksom på BOEN og blev tiltalt af produkterne. Siden da har Equal Ltd solgt BOEN-gulv på markedet i Hong Kong og har ekspanderet til Beijing og Singapore.