"For meg handler det mer om lidenskap enn om salg"

"Vi har den samme stilen, men vi liker ulike gulv"

Equal Limited

Philip Lau og datteren Kitty arbeider sammen i familiebedriften Equal. De er markedsledende på parkettgulv, og promoterer BOENs produkter til sine kunder. Med en stor kundebase er de godt kjent med dagens trender og kundepreferansene på det asiatiske markedet.

En virkelig dedikert familie

Vi har jobbet med parkettgulv i flere tiår. Denne typen gulv har en børstet overflate og naturlig tekstur. Den naturlige teksturen er tiltalende for kundene, fordi det bringer hjemmet deres nærmere naturen.

Når det gjelder farger er parkettgulv i lyse tresorter svært populært blant våre kunder, og jeg tror denne populariteten vil fortsette. Lyse farger skaper en hyggelig bakgrunn for ulike typer interiørdesign, med et elegant uttrykk som enkelt passer inn med møbler og tapet. Kundene våre er glad i den skandinaviske stilen, som med sin luftige og rene bakgrunn tillater dem å eksperimentere med sin egen individuelle stil. En kundefavoritt er Live Pure fra BOEN. Dens naturlige følelse gjør den helt unik i markedet. Folk elsker dens dype, børstede overflate, slitestyrke og at den er enkelt å vedlikeholde.

Rustikke overflater, med sin naturlige fremtoning, er veldig trendy for øyeblikket. Imidlertid øker de mørke tresortenes popularitet i markedet. Denne stilen gir en moderne tone til interiøret ved å være mer et statement-element som bringer rommet sammen.

I disse dager begynner de yngre generasjonene å bli huseiere med egne familier. De ønsker å skape sin egen interiørstil ved å legge til sin personlige touch, originalitet og uttrykke hva som definerer dem. De foretrekker mer rustikk sjarm eller mer urbane konsepter som gir karakter til designet i deres hjem.

Jeg oppdaget BOEN på Domotex i 1993. Drevet av ønsket om å lære mer om dette produktet, og å oppleve det selv, bestemte jeg meg for å kjøpe BOEN-gulv til leiligheten min. Jeg ville få en totalt personlig opplevelse før jeg introduserte BOEN til kundene mine. Sammenlignet med de lokale produsentene av parkettgulv var jeg sikker på at BOEN parkettgulv ville være egnet for Hong Kong-markedet.

Livet i Hong Kong er travelt, og kundene ønsker en enkel løsning for vedlikehold av gulvene deres. Live Pure, og også andre lakkerte overflater, er supre valg for minimalt vedlikehold. I tillegg har BOEN et omfattende utvalg av brukervennlige vedlikeholds- produkter. For øyeblikket er bestselgeren Live Pure med sin ultramatte finish og enkle vedlikehold.

For meg har forretningen blitt en lidenskap, og det handler ikke bare om salg. BOEN arbeider for å møte kundenes krav. Deres investering i forskning og design for å utvikle nåværende- og nye produkter viser at de virkelig er en pålitelig produsent.For tiden er det mye konkurranse på parkettgulv i Hong Kong, men jeg tror BOEN er en av markeds- lederne. Det asiatiske markedet har et fremtidig potensiale med økt levestandard og en bloms- trende økonomi som gir rom for flere personlige valg.

"Jeg mener BOEN er en av markedslederne"

Equal Limited ble etablert i 1992 av Philip Lau, som har ti års erfaring innen byggesektoren i Hong Kong. På en messe i München i 1993 lærte Lau om BOEN, og var fascinert av produktene. Siden da har Equal Ltd. solgt BOEN-gulv til markedet i Hong Kong, og videre ekspandert til Beijing og Singapore.