"Jeg liker tre med sitt naturlige utseende"

"Å fokusere på bærekraftig design er noe som begynner å bli veldig viktig"

Steve Leung

Mitt navn er Steve Leung, jeg er en arkitekt og designer fra Hong Kong. Jeg ble født i Hong Kong, tok utdannelsen min her, og startet så min egen praksis når jeg var 30 år gammel. I løpet av de siste 31 årene har vi utvidet selskapet hvor vi nå har nærmere 600 ansatte.

En bemerkelsesverdig designer

Design er ikke bare en kunst, vi tjener også et formål, uavhengig om det er en restaurant eller et hjem. Det viktigste er at kundene våre bli fornøyde, og vært prosjekt har sitt eget mål som vi skal fullføre. Jeg mener at design er et utmerket verktøy for å løse problemer, og som bidrar til å gi kundene våre en bedre livskvalitet.

Å fokusere på bærekraftig design er noe som begynner å bli veldig viktig. Generelt i Kina og Hong Kong går stilen fra klassisk til mer moderne, til og med minimalistisk. Vi ser også mer til high-tech design, og noen ganger veldig metallisk og ultra-moderne design, men jeg vil si at materialer i tre alltid blir brukt.

Jeg har brukt BOEN lenge. Jeg kan faktisk ikke huske hvor lenge, men jeg tror det var når jeg begynte som arkitekt, hvor jeg også begynte med interiørprosjekter. Jeg vil si det er den beste parketten jeg har brukt. Jeg mener at BOEN er et produkt, ikke bare med høy kvalitet, men også i forhold til tillit og verdi for pengene. Og vi har nesten ingen klager på det, ikke bare fra mine designere, men heller ikke fra våre kunder.

Det som står i fokus for meg er tre med mer struktur, som ser veldig naturlig ut. Jeg mener, det er som mote. Vi vil alltid forandre oss innimellom, og etter å ha brukt noe en stund, så vil vi bytte til noe annet.

Jeg liker tre i dets naturlige utseende. Jeg vil ikke at det skal se falskt ut. Jeg mener at det enkleste materialet, i sin enkleste form, er det aller fineste.

Gulv med karakter

Hvis du ønsker deg et gulv i jordnære farger med en karakteristisk struktur, er disse gulvene noe for deg.