Hva er trendy i dag?

"Jeg føler at vi i dag er enda mer opptatt av kvalitet og det naturlige"

Foto: Jan Peter Lehne

Susanne

Susanne heter jeg, og jeg er en gladlaks fra Stavanger. Har bodd de siste 13 årene på Sørlandet hvor jeg trives godt. Jeg er gift og har 3 barn, og driver instagramkontoen @villaknutsen hvor jeg deler interiør og livstil. Jeg elsker å være kreativ! I høst 2021 startet vi å rive vegger og ta fatt på oppussingen som jeg hadde planlagt til punkt og prikke over lang tid. Tanken bak oppussingen var at det skulle være kvalitet, tidløst og tro mot stilen min, som jeg velger å kalle nordisk glam.

Et nydelig gulv av god kvalitet

Vi har bygget hytte i Setesdalen og der har vi valgt parkettgulv fra BOEN. Vi er begge opptatt av kvalitet, utvalg og lokale bedrifter så for oss ble valget veldig enkelt. BOEN har ett bredt utvalg, kvaliteten er meget bra og de er lokale. Hvordan jeg oppdaget BOEN husker jeg ikke, men det har alltid vært et ønske om å ha BOEN parkett. 

Jeg vil helt klart anbefale BOEN videre. Vi har jo tross alt valgt å kjøpe gulv fra BOEN hjemme også etter at vi var så fornøyde med det vi kjøpte til hytta. Kvaliteten er utrolig god, det er et bredt utvalg og det er bra kundeservice.

For oss er kvalitet viktig. Produkter som varer og ser bra ut over lengre tid. Med valg av riktig gulv sparer man tid, penger og ikke minst miljø. Utvalget og kvaliteten er helt avgjørende når vi sulle velge gulv. Gulvet skal tåle å bli brukt og for oss var Live Pure lakken helt avgjørende. Gulvet trenger ikke å behandles hvert år, det holder bedre på fargen og tåler mer vann ol.

Det viktigste å tenke på når du skal velge gulv er å tenke igjennom hva som er viktig for deg/dere. Ta deg god tid til å velge gulv, det skal ligge lenge og passe inn i hjemmet. Hva som passer til hjemmet, hvem som bor der osv.  Misliker du vedlikehold som pussing og oljing, er det kanskje lurt å velge lakk.   

Når jeg lette etter gulv så visste jeg helt sikkert hva jeg ville ha, TIDLØST, NATURLIG, VEDLIKEHOLDSFRITT, LUKSURIØST LOOK, LITE KVIST og TRE. Det å gå på tre er noe helt eget og valget var enkelt da jeg så nyheten om Chaletino med Live Pure lakk.

Grunnen til at jeg valgte BOEN fremfor andre gulv er helt klart den naturlige looken gulvene deres representerer. Natur gir meg zen og jeg ønsket å bringe naturen inn i hjemmet enda mer. Vi valgte parkett for at vi kan endre gulvets uttrykk uten å bytte det ut. Fordelen med parkett er at den kan slipes ned, oljes eller lakkes. Parkett har et ekte og naturlig utseende noe som er veldig tro mot min interiørstil.

5 tips for å velge parkett:

  •  Det har et ekte og naturlig utseende
  • Det er godt å gå på
  • Det er enkelt å endre uttrykk uten å bytte gulv. Det kan slipes, oljes eller lakkes
  •  Kvalitesgulv
  • Mer utvalg i bredder og lengder  
Foto: Jan Peter Lehne

Chaletino

Det 30 cm brede Chaletino eikegulvet gir et varmt og behagelig helhetsinntrykk. Et spesielt gulv der hver planke har et individuelt utseende. Med vår Live Pure-overflatebehandling fremhever vi den naturlige følelsen av treet.