Hvad er trendy i dag?

"Jeg føler, at vi i dag er endnu mere optaget af kvalitet og det naturlige"

Foto: Jan Peter Lehne

Susanne

Mit navn er Susanne, og jeg er en glad laks fra Stavanger. Jeg har boet i Sydnorge de sidste 13 år, hvor jeg nyder at bo. Jeg er gift og har 3 børn, og jeg driver Instagram-kontoen @villaknutsen, hvor jeg deler interiør og livsstil. Jeg elsker at være kreativ!

I efteråret 2021 begyndte vi at rive vægge ned og gå i gang med den renovering, som jeg havde planlagt til punkt og prikke i lang tid. Tanken bag renoveringen var, at det skulle være kvalitet, tidløst og tro mod min stil, som jeg vælger at kalde nordisk glam.

Et smukt gulv af god kvalitet

Vi har bygget en hytte i Setesdalen og har valgt parketgulve fra BOEN. Vi går begge meget op i kvalitet, udvalg og lokale virksomheder, så valget var meget nemt for os. BOEN har et bredt sortiment, kvaliteten er rigtig god, og de er lokale. Jeg kan ikke huske, hvordan jeg opdagede BOEN, men der har altid været et ønske om at få BOEN-parket.

Jeg vil helt klart anbefale BOEN til andre. Vi har jo også valgt at købe gulve fra BOEN derhjemme, efter at vi var så glade for det, vi købte til hytten. Kvaliteten er utrolig god, der er et bredt udvalg og god kundeservice.

For os er kvalitet vigtigt. Produkter, der holder og ser godt ud i lang tid. At vælge det rigtige gulv sparer tid, penge og ikke mindst miljøet. Sortimentet og kvaliteten er afgørende, når man vælger gulvbelægning. Gulvet skal kunne holde til at blive brugt, og for os var Live Pure-lakken afgørende. Gulvet skal ikke behandles hvert år, det bevarer farven bedre og kan tåle mere vand osv.

Det vigtigste, når du skal vælge gulv, er at tænke over, hvad der er vigtigt for dig. Tag dig god tid, når du vælger et gulv, det skal holde længe og passe ind i dit hjem. Hvad passer til hjemmet, hvem bor der osv.  Hvis du ikke bryder dig om vedligeholdelse som slibning og oliering, kan det være en god idé at vælge lak.

Da jeg ledte efter gulv, vidste jeg præcis, hvad jeg ville have: TIDLØST, NATURLIGT, VEDLIGEHOLDELSESFRIT, LUKSUSLOKAL, LILLE SKÆR og TRÆ. Træ er noget helt specielt, og valget var let, da jeg så nyheden om Chaletino med Live Pure-lak.

Grunden til, at jeg valgte BOEN frem for andre gulve, er helt klart det naturlige look, som deres gulve repræsenterer. Naturen giver mig zen, og jeg ønskede at bringe naturen endnu mere ind i hjemmet.

Vi valgte parket, fordi vi kan ændre gulvets udseende uden at udskifte det. Fordelen ved parket er, at det kan slibes ned, olieres eller lakeres. Parket har et ægte og naturligt look, som er meget tro mod min indretningsstil.

5 tips til valg af parket:

  • Det har et ægte og naturligt look
  • Det er godt at gå på
  • Det er nemt at ændre udseendet uden at ændre gulvet. Det kan slibes, olieres eller lakeres.
  • Gulvbelægning af høj kvalitet
  • Flere valgmuligheder i bredder og længder

Hvad er trendy i dag?

Jeg føler, at vi i dag er endnu mere fokuserede på kvalitet og naturlighed. At vælge tidløse og naturlige materialer, der skaber en god base for nemt at ændre udseendet i hjemmet. Beige og grønlige farver er og vil fortsat være en del af trendlooket i lang tid fremover, tror jeg. Egetræsmaterialer, gerne med struktur og kvalitetsprodukter, miljøet er et varmt emne, og det er klart meget mere miljøbevidst at vælge kvalitetsprodukter, der holder år efter år, frem for kvantitetsprodukter, der ofte udskiftes hurtigere.

Mest trendy af alt i år: vær tro mod DIN stil, intet er mere hot end det!

Foto: Jan Peter Lehne

Chaletino

Det 30 cm brede Chaletino egetræsgulv skaber et varmt og ensartet helhedsindtryk. Et specielt gulv, hvor hver planke har et individuelt udseende. Med vores Live Pure-overfladebehandling fremhæver vi den naturlige træfældning.