Colour your life

Farger er en stor del av livene våre ettersom vi velger farger og observerer dem hver dag. Hva du skal ha på deg av klær, hvilke farger du har hjemme, til de mange forskjellige fargene man finner i naturen. Det viktigste er at du er fornøyd med de fargene du har rundt deg.

Your style. Your floor.

Vi har et bredt utvalg av gulv i mange forskjellige farger hvor vi har plukket ut noen produkter som går flott sammen med fargene som trender nå, men også de tidløse og klassiske fargene.

Interiørdesigner Camilla

Camilla er en Interiørdesigner og Influenser som driver Instagramkontoen @designlogg. Her viser hun mange forskjellig DIY prosjekter sammen med inspirerende interiør. Hun har tatt en titt på noen av gulvene våre og gir deg tips til hva du bør tenke på når du skal velge farger til hjemmet ditt.

"Når jeg hjelper kundene mine med å velge gulv ser jeg på hvilket behov de har, stilen de liker, rommet, fargepaletten og hvordan skape et klart bilde av helheten. Et tips når du skal pusse opp er å tenke på følelsen du ønsker at rommet skal gi deg"

Fargeprøver

«Tenk på hvilken stemning du ønsker å tilføre rommet og ta hensyn til gulvet når du velger farge til rommet. Tips: legg fargeprøver inntil gulvet før du bestemmer deg for hvilken farge du skal ha på veggen.»

Lag ditt eget mood board

«Har du muligheten til å lage en fargepalett eller et mood board, så kan jeg virkelig anbefale det. Det tar kanskje litt ekstra tid, men i lengden har du gjort det veldig enkelt for deg selv.»

Hvordan velge farger?

«Velger du en kald farge til et varmt gulv vil gulvet kommer mer i fokus, motsetninger og kontraster. Varme farger til varmt gulv vil gli litt mer inn i hverandre. Da er vi igjen tilbake på hvilken stemning man ønsker. Kalde og varme farger kan uten problem mikses, effekten er det overnevnte. Gulvet er en av hovedfargene i interiøret og har en stor påvirkningskraft på rommet.»

Husk gulvet ditt!

«Gulvet en av hovedfargene i rommet og derfor er det viktig å ta hensyn til det. Ikke jobb mot det, men med det. Prøv å begrens antall gulv du har i en bolig. Like gulv i forskjellige rom binder rommene sammen og kaper en god harmoni og flyt i boligen.»