Miriam

Mitt namn är Miriam. Jag är 30år och bor tillsammans med min pojkvän och vår hund i Kristiansand, Norge.

Det jag gillar mest med inredning är friheten till att skapa ”min” egen verklighet. Jag menar, livet har sina upp och nedgångar för alla, men det hjälper när man har en dålig dag och befinner sig i ett vackert gult rum än om man är på en riktigt tråkig plats. 

När jag stylar rummet och projektet med BOEN, så är det väldigt viktigt för mig att att frambringa min personlighet, lekfullhet och glädje in i rummet. Att göra det i ett litet rum är inte nödvändigtvis enkelt. Men jag känner att jag har fått till en bra balans mellan proportionerna, som en stor planta och det mindre sidobordet, och dom tre levende farver tillsammans med dom stora objekten som stolen blev en bra kombination.

 

Det som fångar mitt intresse med inredning är faktiskt det samma som med det som gör mig intresserad av scenografi och teater fordi når jeg skaber scenen, scenografien og set design så handlar det om att skapa en plats där skådespelarna kan spela sin roll och även när man skapar ett hem eller plats där man ska leva.

Miriams styling

Se hela berättelsen om Miriams styling med vårt golv Oak Medium Grey

Ek Medium Grey