Naturlig Eik

Genuint naturlig – helt autentisk:
Et parkettgulv laget av eik trekker frem det vakre
og spennende utseende til naturen inn i hjemmet.

Eik Andante

Simpel eleganse med et koselig preg: sorteringen til Eik Andante er en bladning av rolig og balansert, med en fin struktur og lite kvist.
Passer flott til den nordiske stilen med rene linjer og jordfarger, og med sitt fokus på naturlige materialer. Behandlet med vår Live Pure lakk blir overflaten et hint lysere enn den naturlige oljede varianten, nesten som nysaget eik.

Eik Animoso

Naturlig vakker og variert: Eik Animoso fanger alt som gjør naturen så unik. Du kan føle styrken i treet hvor grener og kvister har gitt opphav til den fine variasjonen i plankene. Eik Animoso passer til en rekker stiler, og føles varm og ekte i rommet. Med Live Pure lakken, ser overflaten et hint lyserer enn naturlig oljet. 

Eik Vivo

Følelsen av å gå igjennom en skog av eik gir assosiasjoner til et mer rustikkt utseende: Eik Vivo viser naturligheten til eika i all sin prakt. En nydelig struktur med kvist og mye variasjon gir liv til gulvet. Med overflatebehandlingen Live Pure lakk, beskytter den gulvet mot flekker og søl.

Enkelt, naturlig og vakkert

Parkettgulvene våre har like stor variasjon som eika selv. Fra en rolig og mer subtil struktur, til et levende og rustikk utseende.

Se hele utvalget her.