NYHETER 2022

Det er viktig for oss å vise de ulike aspektene ved det vakre materialet som er hovedkjernen i produktet vårt: tre.

Jordnært

Vi ønsker å vise mangfoldet og det eksepsjonelle ved dette naturmaterialet, og at det finnes et produkt for enhver personlighet og stil. I årets nyheter tar vi det ned på jorda, med nyanser av brunt, grått og naturlige eikefarger.

For å vise mangfoldet vårt – ikke bare i produktene, men også når det kommer til ulike personligheter, har vi noen nye historier til deg med interessante personer og deres stil.

Eik White Nights

Dobbelt børstede, lyse eikeplank med sorte aksenter: Det er Eik White Nights i et nøtteskall. Hvitpigmentert Live Natural olje trenger dypt inn i den børstede trestrukturen, og skaper et lyst, raffinert utseende. De synlige kvistene skimrer på en naturlig og autentisk måte, noe som gjør dette gulvet helt unikt.

Eik Fresh White

Eik Fresh White friske tone minner om det myke lyset i nord. Det er et gulv som gir rommet et avslappet skandinavisk uttrykk;­ koselig, behagelig, lett og lyst. Her balanseres tilsynelatende motsetninger: hygge og letthet, komfort og purisme.

Eik Medium Grey

Grå nyanser gir Eik Medium Grey-plankene en nydelig, naturlig råhet. Deres autentiske, men elegante utseende er forbedret av Live Matt Plus. Den matte finishen fremhever virkelig effekten av dette statement-gulvet, gjør det robust, motstandsdyktig og underbygger dets stilfulle skjønnhet.

Eik Soft Brown

Det finnes gulv som ønsker deg velkommen straks du kommer inn i et rom. Eik Soft Brown er et slikt gulv. Så rustikt vakkert, så uendelig naturlig og med en intensitet som imponerer. Overflaten er ikke bare nydelig matt, men beskytter også gulvet mot smuss, støv og væsker.

Eik Semi Smoked

Dette gulvet utstråler en varm og myk hyggefølelse. Takket være røyking og påfølgende behandling med BOEN Live Natural olje skapes det en spesielt vakker dybdeeffekt som intensiverer fargenyansene.

Eik Indian Summer

Fullt av karakter og med livlig tremønster, Eik Indian Summers gyllenbrune fargespill er like fascinerende som høstløvet. Kvist og fargevariasjoner intensiverer opplevelsen, og dette understrekes av dobbelt børstet overflate og behandling med Live Natural olje. Til sammen gir dette et meget naturlig og eksepsjonelt utseende og følelse. 

Eik Semi Smoked White

Hvitpigmentert Live Natural olje underbygger treets livlighet og karakter. Gulvet utstråler en naturlig friskhet, og passer perfekt til den skandinaviske interiørstilen. Det kan med hell kombineres med «harde» materialer som betong, stål og stein, hvor gulvet danner en naturlig og varm kontrast.

Eik White Nights

Eik Fresh White

Eik Medium Grey

Eik Soft Brown

Eik Semi Smoked

Eik Semi Smoked White

Eik Indian Summer

Nicolai

Se hvordan han stylet Eik Fresh White

Miriam

Se hvordan hun stylet Eik Medium Grey