NYHETER 2022

Det är viktigt för oss att visa de olika aspekterna av det vackra material som är kärnan i vår produkt: trä.

Ner på Jorden

Vi vill visa hur detta naturmaterial är så mångsidigt och exceptionellt och att det finns en produkt för varje personlighet och stil. I våra nyheter för i år tar vi ner det till jorden med bruna, grå och naturliga ekfärger.

För att visa vår mångfald, inte bara i våra produkter utan även när det gäller olika personligheter, har vi några nya historier för dig med intressanta personer och deras stil.

Ek White Nights

Dubbelborstade, ljusa ekplankor accentuerade med svart: Oak White Nights i ett nötskal. Vitpigmenterad Live Natural-olja tränger djupt in i den borstade trästrukturen och skapar ett ljust och raffinerat utseende. De synliga knutarna i fibern skimrar på ett mycket naturligt och autentiskt sätt, vilket gör det här golvet unikt.

Ek Fresh White

Den fräscha tonen i Oak Fresh White påminner om det mjuka ljuset i norr. Ytbehandlingen Live Matt Plus förstärker den vitpigmenterade ytan. Ett golv som ger rummen en avslappnad skandinavisk look. mysigt, bekvämt, lätt och ljust. Här balanserar skenbara motsatser varandra: mysigt, lätthet, komfort och purism.

Ek Medium Grey

Grå nyanser ger Oak Medium Grey-plankorna en härlig naturlig jordnära känsla. Deras autentiska men eleganta utseende förstärks av Live Matt Pro. Den extremt matta finishen framhäver effekten av detta statement-golv, gör det robust, motståndskraftigt och underbygger dess eleganta skönhet.

Ek Soft Brown

Det finns golv som verkar välkomna dig så fort du kommer in i ett rum. Oak Soft Brown är ett sådant golv. Så rustikt vackert, så oefterhärmligt naturligt. Med en intensitet som imponerar. Ytan är inte bara vackert ultramatt utan skyddar golvet på ett utmärkt sätt mot smuts, damm och vätskor.

Ek Semi Smoked

Det här golvet utstrålar en varm, mild och mjuk känsla. Tack vare rökningen och den efterföljande behandlingen med BOEN Live Natural-olja skapas ett vackert djup. Detta framhäver färgnyanserna på ett särskilt intensivt sätt.

Ek Semi Smoked Vit

Vit Live Natural-olja stödjer träets livfullhet och egenskaper. Golvet utstrålar en naturlig fräschör och passar utmärkt till den skandinaviska inredningsstilen. Det kan också kombineras fantastiskt med "hårda" material som betong, stål och sten och bildar på så sätt en naturlig kontrast.

Ek Indian Summer

Karaktärsfull med ett livligt korn. Det gyllenbruna färgspelet i Oak Indian Summer är lika fascinerande som höstlöven. Knutar och färgvariationer sätter starka accenter. Detta betonas av den dubbla borstningen av dess yta och behandlingen med Live Natural-olja. Allt detta ger naturligheten ett helt unikt utseende.

Ek White Nights

Ek Fresh White

Ek Medium Grey

Ek Soft Brown

Ek Semi Smoked

Ek Semi Smoked Vit

Ek Indian Summer

Nicolai

Se hur han stylade Ek Fresh White

Miriam

Se hur Miriam stylade Ek Medium Grey