"Det er nemt at arbejde med, så gulvet var hurtigt installeret"

"Som gulvinstallatør har jeg brug for holdbar kvalitet"

Friedrich Heuser, chef i Fußboden Krause

Han har arbejdet med BOEN-produkter de sidste 25 år og er meget imponeret over levering, langvarig kvalitet og stort produktudvalg.

Holdbar kvalitet

L&T har valgt sildebensmønster fra BOEN i hele indkøbscenteret. Sildebensmønsteret blev ganske enkelt valgt af æstetiske grunde - man ønskede  et naturligt gulv, men man får også en holdbar parket, som faktisk er nem at lægge ned.

Jeg anvender BOENs produkter i både private og kommercielle byggeprojekter, og jeg vælger fra et stort og varieret produktudvalg. Som gulvinstallatør har jeg brug for holdbar kvalitet, og jeg kan ærligt sige, at BOENs produkter er både flotte og formstærke.

Jeg introducerede L&T for sildebensmønsteret fra BOEN. Konstruktionens fleksibilitet gør det nemmere for vore folk at arbejde hurtigt og effektivt. Vi limer gulvet ned med et specielt fleksibelt klæbemiddel, så vi kan installere gulvet over store arealer. Parkettens 2-lags konstruktion dæmper også bevægelser i gulvet. Som en gevinst reduceres støjniveauet betydeligt, sammenlignet med et svømmende nedlagt parketgulv.

BOENs gulve er nemme at arbejde med, så vi blev hurtigt færdige med installeringen. I et varehus må gulvet kunne installeres og eventuelt behandles på én dag, så butikken kan åbne igen dagen efter.

Pleje og vedligehold

Vores gulve er lette at holde rene og smukke som dag et. Du skal blot være opmærksom på nogle små ting. Sæt dig ind i plejen af dit trægulv, det vil betale sig i hele gulvet levetid.